HET YOGA DIEET


Eten met liefde voor jezelf en de natuur

Geluksgevoel en liefde zijn van essentieel belang voor een gezond leven, zij hebben dezelfde energie-vibratie als prana, de energie die ons leven geeft. Deze kan worden aangevuld door gezonde en natuurlijke voeding die in balans is met jezelf en de natuur. Om een goede balans tussen lichaam, geest en ziel te bereiken is een sattvisch voedingspatroon aan te raden: Het yoga dieet dat licht en natuurlijk is. In dit boek wordt een bijzondere, moderne interpretatie gegeven van de klassieke voedingsstijl die duizenden jaren geleden door de yogi’s werd gebruikt.


Licht, gezond, vers, biologisch, zacht, natuurlijk en vegetarisch voor een mooie balans tussen mens en natuur


Met een simpele, heldere uitleg over de achtergrond van het

   yoga dieet

Volop inspiratie voor vegetarische recepten

Tips om het sattvische voedingspatroon toe te passen


Het yoga dieet

Te bestellen bij de uitgever: www.uitgeverij-pantarhei.nl/product/het-yoga-dieet/ 

Dhroeh Nankoe en Janayitri Brahmanda / ISBN 978.90.8840.228.9Heel je ZelfLeer luisteren naar de taal van symptomen

Heb je hoofdpijn? Neem een pilletje en de pijn verdwijnt. Zo’n chemische remedie werkt sneller dan welke natuurlijke oplossing dan ook. Maar de dieperliggende oorzaak van de pijn, is deze nu ook verdwenen? Heel je Zelf leert hoe we de natuurlijke balans in het lichaam kunnen helpen herstellen. Het geeft geen onmiddellijke genezing, maar bewustwording die tot gezondheid leidt. Want bijvoorbeeld hoofdpijn, overgewicht, diabetes, motorische problemen: het zijn symptomen of boodschappers van het onderbewustzijn, die ons via de logische taal van het lichaam iets duidelijk willen maken. Ons willen vertellen dat verandering noodzakelijk is


‘Gezondheid: niet buiten jezelf zoeken, maar in je Zelf vinden. Op allerlei niveaus, daar gaat dit boek over’

Jette van der Meij (zangeres/actrice)


Heel je Zelf is geschreven vanuit het Ayurvedisch perspectief. Volgens dit perspectief zijn we een lichaam, geest en ziel in verbinding met onze omgeving. Niet alleen fysiek, maar ook energetisch. Onder meer relatieproblemen, ongezonde voeding en leefgewoontes kunnen de verbinding en balans verstoren. Zo ontstaan mentale en fysieke klachten. De remedie? Genezen op diepgaand niveau. Met lichaam, geest en ziel. En vol liefde. Want liefde brengt geluksgevoel en zet een positieve spiraal in. Leer luisteren naar de taal van symptomen. Leef in liefde. Leef gezond. 


De auteurs

Dhroeh Nankoe is ervaren en kundig op het gebied van mantra’s, vedische teksten, yoga, meditatie en Sattvische voeding. Zijn lesmethodes inspireren kinderen en volwassenen zich te ontwikkelen op het gebied van muziek, persoonlijke groei en gezondheid. 

Janayitri Brahmanda is therapeut en lifestyle coach met een innovatieve aanpak, gebaseerd op de klassieke kennis van yoga en gericht op body, mind en soul.


Heel je Zelf  

Te bestellen bij de uitgever: www.uitgeverijkompas.nl/product/heel-je-zelf/ 

Dhroeh Nankoe en Janayitri Brahmanda / ISBN 978.94.9210.794.7

Yoga-Energizers

Vrolijke yogaspelletjes voor kinderen

In dit boek voor kinderen van 4 tot 12 en hun ouders, coaches, begeleiders en docenten, staan liefde en geluk centraal. Met behulp van een serie simpele, leuke, gekke, boeiende en leerzame energizers met yoga als basis, ontwikkelen kinderen hun hartkwaliteiten.

Deze yoga-energizers helpen kinderen om in het moment te leven, te ontspannen en hun hart te openen. Het eerste deel geeft informatie over het effect van de spelletjes:

  • Leren om te gaan met je emoties
  • Liefdevolle normen en waarden leren
  • De energie van kinderen leren lezen
  • Focussen op de talenten van de kinderen
  • Focussen op het belonen van goed gedrag

In het tweede gedeelte leren kinderen spelenderwijs door middel van de energizers om elkaars mening te respecteren, te filosoferen over levensvragen, zich te uiten, te mediteren, en zichzelf en elkaar te accepteren. In een paar minuten leren kinderen (en hun begeleiders) om zich volledig te energizen om de dag weer vol goede, vrolijke en ontspannen energie voort te zetten.

De vijf categorieën met oefeningen zijn als volgt ingedeeld:

  • Snel Spel
  • Mantra, Mudra & Meditatie
  • Jolige Yoga
  • Emotie Energizers
  • Dilemma, Debat & Doen

Yoga-energizers voor kinderen 

Te bestellen bij de uitgever: www.uitgeverij-pantarhei.nl/product/yoga-energizers-voor-kinderen/

Dhroeh Nankoe en Janayitri Brahmanda / ISBN 978.90.8840.171.8

Understood
This website is using cookies. More details